Blog

BLOG

Ny situation

06/12-19 

Jeg er meget glad for at kunne fortælle, at jeg pr. 1. januar 2020 bliver en del af Opus Kropsterapi, som er beliggende på Hirsemarken 1, Farum.


Opus er et hjertevarmt og meget kompetent behandlingsteam, som jeg ser meget frem til at sparre med, lære af og, ikke mindst, supplere.


Hos Opus får jeg et lidt større behandlerrum, som giver mig mulighed for også at kunne tildbyde personlige træningslektioner og små hold - altsammen i den vigtige core-/rygtræning, som ligger mig meget på sinde. 


Jeg glæder mig meget til at behandle både gamle og nye kunder på Hirsemarken 1B i Farum efter 1. januar 2020!

Hvad forsøger din krop at fortælle dig?

29/9-19 

Når jeg modtager en kunde til en behandling hos mig, så indleder vi altid behandlingen med, at kunden fortæller mig, hvad der er årsagen til, at de har bestilt en tid. Der kan være en øm skulder, en træt ryg eller en anden skavank, som fylder lige umiddelbart, og det er det, jeg tager udgangspunkt i i min behandling.

Men ofte sker der noget under behandlingen. Efterhånden som behandlingen skrider frem, fortæller kunden ofte mere om sig selv. Som det f.eks. skete i går, da en kunde under en behandling fortalte, at hun var træt af, at hendes krop ligesom var gået i stå. Da vi talte lidt mere, kom det mere og mere frem, at i virkeligheden var hun måske selv gået lidt i stå? Egentlig havde hendes krop haft denne her tilstand i ca. lige så lang tid, som hun havde følt sig udbrændt. 

Hendes krop havde faktiske længe forsøgt at få hende til at se sin situation og gøre noget andet. Noget, som ville gøre hende godt, og som ville give hende den udvikling, som hun savnede.


Denne her situation ser jeg ofte. At kroppen længe har forsøgt at råbe sindet op. 


Så hvad kan vi gøre?

Vi kan tage kroppens signaler alvorligt og være nysgerrige på, hvorfor de er der. Hvis kroppen føles energiforladt og svag, så er der måske noget, du skal lave om på. Måske du skal spise anderledes? Måske du er dødtræt af dit arbejde, din partner, dine børn? Eller måske noget helt andet spiser din energi. Svaret finder du i dig selv, når du tør være ærlig over for dig selv og er klar til at indse, at noget ikke fungerer.

Og hvem ved? Måske det er meget nemmere, end du tror, at gøre noget ved situationen.


Feed

Besøg også mine profiler på Instagram og YouTube:


Kontakt:


Adresse: Hirsemarken 1B, indgang D, Farum


Telefon: 71 72 11 14


E-mail: pernille@pernille-schmidt.dk


Betaling: Kontant eller Mobilepay

Åbningstider:


Mandag: 08.00-16.30

Tirsdag:  08.00-18.00

Onsdag: 12.00-20.00

Torsdag: 07.00-17.00

Fredag:  08.00-15.30

Udvalgte lørdage og søndage

Følg på SoMe:


Copyright © All Rights Reserved