Firmamassage
 
 
 
 

Massageordning


Har I travlt? Og bliver dine kollegaer eller medarbejdere - eller du? - syge af stress? 


Så kan en måde at afhjælpe den udfordring være en massageordning i jeres virksomhed.

 

Massage har en dokumenteret dæmpende effekt på stress. Samtidig modvirker det spændinger i nakke og skuldre og giver i øvrigt dine medarbejdere velvære.


Når en person kommer ind til behandling hos mig, så er der ofte nogle fysiske indikationer på, at der kan være noget, som den person tumler med mentalt. Når jeg ser det, så spørger jeg til det. Og ofte giver det en rigtig god snak under behandlingen. Og hvis ikke personen virker til at have lyst til at tale, så foregår behandlingen i tavshed. På den måde kan en massage være med til at give et menneske lidt dybere indsigt i sig selv og bevidsthed om sin situation eller blot en tiltrængt pause i hverdagen.


Kort sagt, er en massageordning en formidabel måde at give dine medarbejdere et godt udgangspunkt for et godt helbred - fysisk og mentalt.


En firmabetalt massageordning kan skrues sammen på den måde, der passer dig bedst: Hvor lang behandlingstiden skal være, hvor hyppigt I ønsker osv. Det finder vi ud, alt efter hvad der passer jer bedst.


Skriv til mig på nedenstående formular, og jeg vender hurtigt tilbage.

 


Kontakt:


Adresse: Hirsemarken 1B, indgang D, Farum


Telefon: 71 72 11 14


E-mail: pernille@pernille-schmidt.dk


Betaling: Kontant eller Mobilepay

Åbningstider:


Mandag: 08.00-16.30

Tirsdag:  08.00-18.00

Onsdag: 12.00-20.00

Torsdag: 07.00-17.00

Fredag:  08.00-15.30

Udvalgte lørdage og søndage

Følg på SoMe:


Copyright © All Rights Reserved